SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey

Inför säsongen – styrelsen har ordet
2021-09-03 16:45
Övre raden fr. v: Johan, Linda, Pinge. Nedre raden fr. v: Andreas, Micael, Pontus

Välkomna till en ny säsong i Diö Hockey! 

 

Samtidigt som sensommarvärmen verkar göra återtåg är vi i Diö Hockey glada över att det äntligen börjar bli kallt i Diö ishall. Jajemen, nu spolas isen och vi ser med förväntan fram emot att uppleva våra killar och tjejer, från Tre Kronors Hockeyskola till senior A-lag, genomföra sina ispremiärer med start nästa vecka. 

 

Året som gick blev inte riktigt som någon av oss hade tänkt sig. Vi vill tacka er alla för er förståelse och för att ni bidrog till att vi trots allt kunde hålla igång under större delen av säsongen! Nu blickar vi framåt mot en säsong tillsammans som förhoppningsvis blir mer som normalt. 

 

Styrelsen säsongen 21/22 består av 6 ledamöter; 

Johan Ernebrand, Ordförande 

Pinge Ohlsson, Kassör 

Linda Quarfordt Thelin, Sekreterare 

Micael Back, Barn & Ungdomsansvarig (Sportansvarig) 

Pontus Johansson, Barn & Ungdomsansvarig (Föreningsutveckling) 

Andreas Axelsson, Ledamot 

 

Representationslaget 

När det gäller vårt representationslag, A-laget, så har de redan varit igång med försäsongsträningen sedan innan sommaren. Laget spelar denna säsong i Hockey Trean Södra E, och består just av 19 utespelare och 3 målvakter. Eventuellt kommer någon spelare till att ansluta till truppen. A-lagets ledarteam består av Tobias Johansson (huvudtränare), Arne Pettersson (ass. tränare), Micael Back (ass. tränare), Rickard Eldh (sportchef), Linda Quarfordt Thelin (lagledare), Andreas Axelsson (materialare) och Anders De Flon (media ansvarig). Redan den 11 september spelas första träningsmatchen hemma i Diö mot Black Wings HC. 

 

Rekreationslaget – Dominators 

Vi har också kollat läget med Dominators som hälsar att de nog ökat sin medelvikt med några kilon efter 1 års uppehåll pga pandemin, och är därför mer än taggade att gå på is i nästa vecka! Truppen är sig lik mot föregående år, vilket är fantastiskt roligt. 
Vi ser fram emot att uppleva Dominators spela serie och på nytt och göra publikfest i Diö dome! 

 

Barn- och ungdomsgruppen 

Vi är glada och stolta över att allt fler tjejer och killar blir medlemmar i Diö Hockey och delar vår glädje och passion för skridskoåkning och hockey. För att ge våra aktiva barn liksom duktiga ledare de bästa förutsättningar på vår resa framåt etablerar vi inför säsongen en grupp som sätter extra fokus på barn- och ungdomsverksamheten. 

 

Ambitionen med vår verksamhet är att skapa ett livslångt intresse för skridskoåkning och hockey där alla som vill får vara med. Att få fler killar och tjejer att spela ishockey där verksamheten bedrivs och organiseras efter barns behov, mognad och villkor. I vår förening anammar vi Hemmaplansmodellen, Svenska Ishockeyförbundets vägvisare för svensk barn- och ungdomshockey, som tillsammans med vår värdegrund utgör hörnpelarna i vår verksamhet.  

 

På barn- och ungdomssidan har vi för säsongen fem träningsgrupper från TKH till B och i pool- och seriespel har vi hela 7 lag anmälda. Uppstartsmöte med huvudansvariga ledare har genomfört och tillsammans med övriga ledare, spelare och föräldrar ser vi nu med spänning fram emot säsongsstarten som är redan nästa vecka. Vi önskar våra aktiva tjejer och killar, liksom våra engagerade och duktiga ledare en riktigt bra säsong! 

 

SportAdmin – nytt föreningsadministrationssystem 

Som du kunnat läsa i tidigare utskick implementerar vi ett nytt föreningssystem. Detta medför många förbättringar, men innebär givetvis viss förändring och anpassning för oss alla. I mångt och mycket påminner det om Svenskalag och vi hoppas och tror att alla våra användare snabbt och smidigt blir bekanta med SportAdmin. Har du inte redan laddat ner appen så gör det här. Mer om Medlemsappen hittar du här. 

 

Säsongskort 

Stilla din hockeyabstinens! Upplev A-lagets alla hemmamatcher live på plats i Diö ishall. Det vankas nämligen omkring ett 20-tal matcher på hemmaplan som du till ett förmånligt pris kan ta pulsen på denna säsong. Beställ ditt kort genom att mejla kansli@diohockey.se. Pris 750 kr. 

 

Nu kör vi så det ryker! 

 

Iskalla :) hälsningar 

 

Diö Hockey - styrelse 

 
Våra Sponsorer