SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey

Skåp för utrustning i ishallen
2021-09-29 12:34

Vi har fått nya skåp där Diö planerar att låna ut till spelare/medlemmar som ofta är i hallen utanför sin vanliga träningstid.

De nya skåpen är de röda som ni sett ståendes i hallen. Nedan ser ni vad som hittils är gjort och vad som återstår innan man kan börja flytta in även i de nya skåpen.

 

  • Det finns 18 st befintliga skåp och 28 st nya (de röda).
  • Inventering av vem som använder gamla skåpen pågår - meddela din lagledare om du har ett skåp. Även de som anser sig självklara att man haft skåp länge måste säga till så vi får en komplett lista. Lappar är uppsatt på de befintliga skåpen.
  • De nya skåpen är tyvärr låsta och nycklarna återfinns inte just nu. Låssmed kontaktad. Vi vill helst öppna utan hjälp av låssmed då det kan bli dyrt.
  • Skåpen ska stå längs norra väggen och Anders Persson monterar dem så fort de är öppnade. Brandskydd är godkänt.
  • Nya låsklinkor som ska passa för hänglås ska beställas. Utprovning pågår. Sven-Olf Örn letar klinkor.
  • Enkel instruktion om vilka regler som gäller har skrivits och godkänts av styrelse. Denna finns uppsatt vid södra entrén till ishallen.

 

Med lite tur är vi kanske igång med detta i början på oktober.

Frågor om skåp kan ni ta med Niklas Bergkvist (lagledare B).

 
Våra Sponsorer