SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey
D-pojk/flick

Hockeycamp under höstlovet
2021-10-11 19:43

Hej,

 

Vi fick detta utskick till oss från ett företag som anordnar camper i framförallt Stockholm, men även på en del övriga orter i Sverige. Är ni intresserade så läs detaljer enligt nedan och allt sker på eget initiativ och är inget som anordnas av oss i klubben.

Vi vet också att Växjö Lakers anordnar höstlovscamper också.

 

We received this mailing from a company that organizes camps in Stockholm in particular, but also in some other places in Sweden. If you are interested, read the details as below and everything happens on your own initiative and is not organized by us in the club. 

We also know that Växjö Lakers is arranging camps during w44.

 

Hälsn.

Patrik 

 

 

"Hej!

Vill med detta mail uppmärksamma er att vi på Starzone Sports tillsammans med HA74 för 5:e året i rad håller en Skills Camp på höstlovet i Sävsjö.
 
Under 3 dagar, måndag till onsdag har vi två olika roliga och utvecklande teman anpassade för att erbjuda den bästa träningen för spelare i olika åldrar. 
 
För spelare födda 2013-2010 så har vi fokus på Skills där vi jobbar med detaljerad teknikträning för skridsko, klubba och skott. Mål att utmana och ge detaljerad träning där vi bryter ner rörelsemönster, motorik och teknik för dom viktigaste områdena. På och utanför isen.
 
För spelare födda 2009 och äldre så har vi tema Game Skills där vi jobbar med den individuella taktiken och hur jag som spelare ska använda mina Skills på det mest effektiva sättet i olika matchsituationer.
 
Starzone kommer ha sina instruktörer Thomas Eriksson och Sergej Teplakov på plats och vi komme varje dag ha 3 ispass (varav 1 med matchspel) samt hockeyspecifik off-ice träning.
 
Läs detaljer om Camperna på nedan länkar: 
 
Skills Camp (för spelare 2013-2010)
 
Game Skills (för spelare 2009 och äldre)
 
 
För boende så rekommenderar vi Best Western hotell i Vrigstad som ligger mindre än 10 minuter från Sävsjö ishall. Klicka här för boende: Best Western Hotell Vrigstad. 
 
Vill ni kombinera hockey på höstlovet med semester i Stockholm så erbjuder vi ett antal Camper även i Stockholm, ni kan läsa om alla möjligheter på vår Hemsida
 
 
Skulle vara tacksam om ni kan sprida information till era ledare, spelare och föräldrar. 
 
 
Har ni några frågor så tveka inte att skicka ett mail eller ring på +46701478384
 
Mvh Thomas"
 
Våra Sponsorer