SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey
B

Kvittningar och först ut och först in på båsutbildningen
2021-10-07 13:13
Det finns många domartecken - vilka kan du?

Träningsnärvaro

Först ett hurra för träningsnärvaro! På 15 träningar sedan 1 september har gruppen ihop 84% närvaro! Vi ledare tycker detta är super och hoppas ni kan fortsätta stötta spelare med skola, mat och vila. Bra gjort spelare och föräldrar!

Båsutbildning

Igår onsdag 6 oktober var det båsutbildning. B var bra representerat. Christian Nektman guidade oss genom matchfunktionärernas underbara värld. Ett bra tips är att de som är strafftidtagare (de som sköter utvisningarna) skriver nummer på spelare och tid ut och tid in på ett papper. Kan vara bra om det blir flera som ska sitta i båset.

Se till att hjälpa varandra bra i bås och cafeteria under match. Detta har ju funkat bra för oss under tidigare år så det är bara att jobba på.

När det gäller ansvar vid matcher räknar Niklas med att alla kan alla uppgifter och delar bara ut dessa till resp hemmamatch. Byt med varandra om ni inte har möjlighet. Bäst är om så många som möjligt lär sig så mycket som möjligt. Det blir också roligare att se matcher då.

Under vår hemsida hittar ni information från Christer igår. Perfekt att ta fram ett quiz på kvittningar på fredagskvällen!

Samåkning till bortamatcher

Bra om vi kan samåka till bortamatcherna. Då lär vi känna varandra ännu bättre + sparar bränsle + lägre utsläpp. Det går ju att åka med som förälder ändå om man vill se matchen! Lös detta mellan varandra. Kom ihåg att dela på bränslekostnad.

Förhandsrapportering i Sportadmin

Några av er har hittat till att förhandsrapportera om man inte är tillgänglig för en aktivitet, tex en match. Bra! Då kan vi sköta kallelser och vet tidigt hur många vi blir.

TSM-Linda

Linda sköter TSM för oss under denna säsong, boka tider för hemmamatch, registrera spelare mm. Tack för god support Linda! Linda var också en succesfactor i köket under träningslägret även om det missades att uppmärksammas. Tack även för det Linda!

 

 
Våra Sponsorer