SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey

Barn- och ungdomsgruppen

Vi är glada och stolta över att allt fler tjejer och killar blir medlemmar i Diö Hockey och delar vår glädje och passion för skridskoåkning och hockey. För att ge våra aktiva barn liksom duktiga ledare de bästa förutsättningar på vår resa framåt etablerar vi inför säsongen en grupp som sätter extra fokus på barn- och ungdomsverksamheten.

 

I dagsläget består denna grupp av Pontus Johansson och Micael Back var Micke är den som tar sig an det rent hockeypraktiska och sportsliga frågor, medan Pontus driver de mer administrativa och nätverkande föreningsutvecklingsinitiativen. Från säsongen 2021/2022 sitter både Pontus och Micke i föreningens styrelse.

 

Vi kommer jobba för att:

 

- Säkra fortsatt tillökning av barn och unga medlemmar till Diö Hockey.

- Jobba för att barn och unga ska få ett livslångt intresse för hockeyn och fortsätta som aktiva spelare i Diö Hockey så länge som möjligt.
- Säkerställa att barn- och ungdomsledare i Diö Hockey erbjuds relevant utbildning och ges rätt förutsättningar för att långsiktigt leverera till vision, värdegrund och utvecklingplan.
- Skapa ökat engagemang bland föräldrar och andra ideella krafter kring föreningen.
- Etablera samarbeten med andra föreningar liksom kommun och näringsliv kopplat till barn- och ungdomsidrotten i vårt närområde.
- Ansvara för den sportsliga utveckling av barn- och ungdomshockeyn i föreningen.
- Säkerställa att relevant kommunikation från styrelse når ut till barn- och ungdomsledare.
 
Detta är ambitionerna ur ett långsiktigt perspektiv och actions kommer få växa fram med tiden - och viktigt här är givetvis att vi gör detta tillsammans så vi alla har ett gemensamt engagemang att driva vår föreningsutveckling framåt.
 
Ni når oss på mail och telefon:
 
Våra Sponsorer