SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey

Bli medlem i Diö GOIF Hockeyklubb
BLI MEDLEM
Säsongskort

Vill du köpa säsongskort? Klicka på " Bli Medlem" här till höger. Välj säsongskort.

Fyll i uppgifterna i nedanstående formulär. Du får sedan en betallänk och när du har betalat laddar du ner Sportadmin medlemsapp till din telefon via google play (android) eller appstore(Iphone). Där hittar du sedan ditt medlemskort där det också står att du har köpt ett säsongskort som du visar i entrén till våra hemmamatcher. Säsongskortet kostar 950kr och då ingår medlemsavgiften på 200kr.

Tack för att du stödjer Diö Hockey.

2021-10-17 15:51

Välkomna alla killar och tjejer födda 2013 till 2017 som vill testa på att spela hockey!
Vi vet att det finns massor av hockeysugna killar och tjejer som drömmer om att få spela hockey och uppleva kamratskapen och pulsen både på och utanför isen. Vi välkomnar alla till gemenskapen i Diö Hockey. Fokus ligger på att lära sig åka skridskor och därför börjar man på skridskoskolan för att sedan gå över till hockeyskolan när man som barn känner sig redo och vill ta nästa steg. Ta med skridskor, hjälm med galler, halsskydd och handskar. Vi har några uppsättningar låneutrustning samt skridskor och hjälmar om ni behöver låna.

 

Var?

Diö ishall, Isgatan 4, 343 71 Diö

När?

Lördagar 9:30-10:50 med start 11 september

Ålder:

Barn födda 2013-2017, men även äldre är välkomna

Anmälan:

Anmälan görs via www.trekronorshockeyskola.se

Kostnad:

Gratis prova-på. Kom och testa på helt kostnadsfritt ett par gånger om skridskoåkning och hockey är din grej. Vid säsongsregistrering utgår medlemsavgift 150kr + träningsavgift 400kr

 

Anmäl dig här

 

Vill du veta mer. Kontakta ansvarig ledare eller Barn- och ungdomsgruppen

Skåp för utrustning i ishallen
2021-09-29 12:34

Vi har fått nya skåp där Diö planerar att låna ut till spelare/medlemmar som ofta är i hallen utanför sin vanliga träningstid.

De nya skåpen är de röda som ni sett ståendes i hallen. Nedan ser ni vad som hittils är gjort och vad som återstår innan man kan börja flytta in även i de nya skåpen.

 

  • Det finns 18 st befintliga skåp och 28 st nya (de röda).
  • Inventering av vem som använder gamla skåpen pågår - meddela din lagledare om du har ett skåp. Även de som anser sig självklara att man haft skåp länge måste säga till så vi får en komplett lista. Lappar är uppsatt på de befintliga skåpen.
  • De nya skåpen är tyvärr låsta och nycklarna återfinns inte just nu. Låssmed kontaktad. Vi vill helst öppna utan hjälp av låssmed då det kan bli dyrt.
  • Skåpen ska stå längs norra väggen och Anders Persson monterar dem så fort de är öppnade. Brandskydd är godkänt.
  • Nya låsklinkor som ska passa för hänglås ska beställas. Utprovning pågår. Sven-Olf Örn letar klinkor.
  • Enkel instruktion om vilka regler som gäller har skrivits och godkänts av styrelse. Denna finns uppsatt vid södra entrén till ishallen.

 

Med lite tur är vi kanske igång med detta i början på oktober.

Frågor om skåp kan ni ta med Niklas Bergkvist (lagledare B).

TingHockey på besök 21/9
2021-09-16 21:58

Hej Diö hockeyvänner!

 

På tisdag, 21/9, kommer TingHockey till Diö ishall för utprovning och beställning av klubbkläder.

De är på plats från 16:00 till 19:00 och håller till i gästande lags omklädningsrum i nya delen (A-lagskorridoren bakom spelarbåsen). Använd gärna A-lagsingången.

 

Välkommen!

 

 

Hi Diö hockey friends!

 

Tuesday, 21 September, our supplier TingHockey is coming to Diö ishall. An occassion for our members to try out and order club apparel. TingHockey will be on spot from 4pm to 7pm in the away team locker room (A-team corridor behind the players booth). Please use the A-team entrance.

 

Welcome!

 

 

Teamshop link: Diö Hockey – Ting Hockey i Tingsryd är Sveriges ledande ishockeybutik & webshop med allt inom hockey.

Utprovning av kläder
2021-09-15 20:12

På tisdag den 21 september kommer Ting Hockey till ishallen och ger oss möjlighet att prova ut kläder för beställning. De är på plats mellan 16.00-18.00 i seniorernas omklädningsrum för bortalag (korridoren bakom spelarbåsen). 

 

Det går att beställa kläder på plats eller via Ting Hockeys hemsida.

 

Välkomna!

B
Tinghockey i Diö från kl 16 tisdag 21 september
2021-09-15 18:19, B
Kanske är det en keps du ska ha?

Tinghockey kommer till Diö för att du ska kunna prova ut kläder och se på deras sortiment. Du hittar exempel på grejerna redan nu i Diös Teamshop hos Ting:

 

https://www.tinghockey.com/produkt-kategori/team-shop/dio-hockey/

 

Tänk på att även sådan här utrustning kan säljas vidare då den är urvuxen.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer