SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey

Bli medlem i Diö GOIF Hockeyklubb
BLI MEDLEM
Årsmöte
2022-05-11 08:41

Härmed kallas medlemmarna i Diö Goif HK till ordinarie årsmöte tisdagen 14 juni kl 18.00 i cafeterian i ishallen. 

 

Välkomna

 

Välkommen att engagera dig
2022-05-06 16:49

Hej. Även om isen sedan en dryg månad har smälts i Diö ishall så står hockeyn fortfarande högt på prioriteringslistan. För samtidigt som en säsong rundas av börjar planeringen av den nästa.

Som medlem, eller som anhörig till medlem, vill vi uppmana dig att ta chansen att påverka och bidra till att skapa en ännu bättre förening framåt. Diö Hockey vill vara en förening för alla – men det kommer endast bli verklighet om alla drar sitt strå till stacken. Tillsammans blir det både bättre och roligare. Så om du tycker att saker och ting kan blir bättre i Diö Hockey så är första steget att du engagerar dig.

 

Det krävs inga förkunskaper för att engagera sig i vår föreningen. Det finns flera varierande roller och uppdrag som man kan ta sig an.

 

Kassör: Vi söker nu dig som vill bli del av föreningens styrelse i rollen som kassör. Pinge Ohlsson som lämnar uppdraget i förbindelse med mandatperiodens slut i juni kommer vara kvar i föreningen och därmed erbjuds långsiktig överlämning och stöttning. Är detta uppdraget klippt och skuret för dig? Hör av dig till kansli@diohockey.se. Notera att en föreningsstyrelse måste ha en kassör.

 

Materialinköpare: Till barn- och ungdomsverksamheten söker vi dig som vill koordinera inköp av material och utrustning till våra unga spelare. Till stöttning och sparring finns Andreas Axelsson som har materialinköpsrollen för A-laget. Samverka i en barn- och ungdomsgrupp eller sektion.

 

Sportsligt ansvar barn- och ungdom: Var med och staka ut vägen framåt för barn- och ungdomshockeyn i Diö. Det ska vara tryggt, kul och utvecklande att lira hockey i Diö. Vara nära ledare och spelare med fokus på det hockeypraktiska med planer för ledar- och spelarutveckling. Samverka i en barn- och ungdomsgrupp eller sektion.

 

Administrativt ansvar barn- och ungdom: Var med och staka ut vägen framåt för barn- och ungdomshockeyn i Diö. Det ska vara tryggt, kul och utvecklande att lira hockey i Diö. Dispensansökan, utbildningar, föreningsadministration. Samverka i en barn- och ungdomsgrupp eller sektion.

 

Marknad och sponsring: Som ideell förening är vi beroende av sponsorintäkter. Bor det en liten säljare i dig? Tycker du om att nätverka? Då är det du som ska engagera dig och tillsammans med likasinnade etablera Diö Hockeys marknadsgrupp. Marknadsgruppen kan med fördel delas i senior och barn- & ungdom för att engagera sig mer riktat mot den ena eller andra delen av föreningens verksamhet.

 

RF-SISU – bidrag och fortbildning: En viktig del i föreningsarbetet är fortbildning och lärgrupper. Via RF-SISU finns också en rad olika bidrag att söka som gynnar föreningen. Registrering och rapportering sker via IdrottOnline.se. Inget avancerat system så har du bara en smula datorvana kan detta vara ett uppdrag för just dig.

 

Svenskalag.se: Diö Hockey byter från SportAdmin till Svensklag.se som föreningssystem. Engagera dig kring föreningsadministration/medlemsregister och/eller hemsida. Med lite datorvana och tycke för struktur, ordning och reda är detta uppdraget för dig.

 

Detta är några av de uppdrag du kan engagera dig kring. Som redan nämnt – tillsammans blir det både bättre och roligare. Därför kan man med fördel vara flera som delar och arbetar tillsammans kring respektive uppdrag. För alla uppdrag gäller att man får mandat att inom givna ramar sätta egen prägel på och hitta sitt sätt hur uppdraget ska utföras.

 

Hör av dig till kansli@diohockey.se med din intresseanmälan.

 

Årsmöte kommer hållas den 14 juni. Mötet kommer bli officiellt utlyst inom kort med information om plats och tid. Notera att motioner till årsmötet ska ha inkommit senast 14 dagar innan. Motioner skickas till kansli@diohockey.se.

 

Heja dig! Heja Diö!

 

Pontus på vägnar av Diö Hockey styrelse

Tack alla barn och ungdomar
2022-04-23 20:18

Tack alla ni som kom på dagens prisutdelning. 

Önskar alla våra medlemmar en riktigt glad sommar!

Årsfest 23 April!
2022-04-05 13:21

Nu är det dags för årsfest på Urania.

Vi startar kl 14 med prisutdelning för barn och ungdomar. 

För övriga medlemmar med respektive (åldersgräns 18 år) börjar festen 18:30

med middag, underhållning och musik.

Missa nu inte att anmäla er till denna fantastiska kväll senast den 15/4-2022.

Anmälan sker via Swish 123 210 61 36 märk med namn och eventuella allergier

 

Pris 300 kr/person.

 

Har ni några frågor når ni oss på

kansli@diohockey.se

0762-731285

 

Välkomna, Styrelsen

Nationella TKH-dagen 13 mars
2022-03-09 20:08
Vi ses väl på söndag? 9:30-11:00. Välkommen!

Hej flickor och pojkar och välkomna till en kul dag på is tillsammans med oss i Diö Hockey. På söndag den 13 mars arrangerar vi aktiviteter i Diö ishall som en del av den Nationella TKH-dagen.

 

TKH står för Tre Kronors Hockeyskola och är ett koncept vi i Diö Hockey anammar från Svenska Ishockeyförbundet och genom vilket vi bedriver vår skridsko- och hockeyskola.

 

Oavsett om redan spelar hockey, har åkt mycket skridskor eller om det är första gången du ska bege dig ut på en hal is är du hjärtligt välkommen på denna prova-på-dag. Dagen riktar sig i första hand till barn födda 2013-2016, men vi har ingen fast åldersgräns. Så yngre som äldre känn dig välkommen på denna Nationella TKH-dag.

 

Varmt välkommen till Diö ishall på söndag, 13 mars, kl. 9:30 – 11:00.

 

Det praktiska:

När?          Söndag 13 mars klockan 9:30 till 11:00

Var?           Diö ishall, Isgatan 4, Diö

Vad?          Kul aktiviteter och övningar på is med barn- och ungdomsledare från Diö Hockey.

 

Vi bjuder alla medföljande vuxna på kaffe och barnen bjuds på frukt efter aktiviteten.

Föräldrainformation från Barn- och ungdomsgruppen för dig som vill veta mer om vår verksamhet och vad det innebär att vara medlem i Diö Hockey.

Som en extra trevlig inramning kommer vi spela musik, och cafeterian håller öppet med försäljning av dryck och fika.

 

Vi har ett begränsat antal skridskor, hjälmar, klubbor och utrustning i hallen att låna ut. Ta med egen utrustning om du har, eller försök gärna låna från vänner och bekanta. Minimum utrustning för att beträda isen är skridskor, hjälm och vantar.

 

Drop-in. Ingen föranmälan krävs.

 

Välkommen till en kul förmiddag hos oss i Diö Hockey.

9630 vinstlotten - stort grattis till 5050:-
2022-03-05 19:51

Först och främst stort tack till alla er fantastiska människor som gjorde dagen i Diö ishall till en härlig hockey- och folkfest! Och lika stort tack till er som följde våra livestreams och alla sponsorer - privata som företag - som därigenom stöttat Diö Hockey.

 

Idag valde vi att låta överskottet av Halva Potten gå till UNICEF och deras arbete med att hjälpa barn i Ukraina. Vi är därför extra glada att vi sålde för hela 10100:- vilket innebär en gåva på 5050:- till UNICEF, men samtidigt en lycklig vinnare med lottnummer 9630. Kontakt gällande Halva Potten: kassor@diohockey.se

 

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer