SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey

Börja spela hockey

Välkomna alla killar och tjejer födda 2013 till 2017 som vill testa på att spela hockey!
Vi vet att det finns massor av hockeysugna killar och tjejer som drömmer om att få spela hockey och uppleva kamratskapen och pulsen både på och utanför isen. Vi välkomnar alla till gemenskapen i Diö Hockey. Fokus ligger på att lära sig åka skridskor och därför börjar man på skridskoskolan för att sedan gå över till hockeyskolan när man som barn känner sig redo och vill ta nästa steg. Ta med skridskor, hjälm med galler, halsskydd och handskar. Vi har några uppsättningar låneutrustning samt skridskor och hjälmar om ni behöver låna.

 

Var?

Diö ishall, Isgatan 4, 343 71 Diö

När?

Lördagar 9:30-10:50 med start 11 september

Ålder:

Barn födda 2013-2017, men även äldre är välkomna

Anmälan:

Anmälan görs via www.trekronorshockeyskola.se

Kostnad:

Gratis prova-på. Kom och testa på helt kostnadsfritt ett par gånger om skridskoåkning och hockey är din grej. Vid säsongsregistrering utgår medlemsavgift 150kr + träningsavgift 400kr

 

Anmäl dig här

 

Vill du veta mer. Kontakta ansvarig ledare eller Barn- och ungdomsgruppen

TingHockey på besök 21/9
2021-09-16 21:58

Hej Diö hockeyvänner!

 

På tisdag, 21/9, kommer TingHockey till Diö ishall för utprovning och beställning av klubbkläder.

De är på plats från 16:00 till 19:00 och håller till i gästande lags omklädningsrum i nya delen (A-lagskorridoren bakom spelarbåsen). Använd gärna A-lagsingången.

 

Välkommen!

 

 

Hi Diö hockey friends!

 

Tuesday, 21 September, our supplier TingHockey is coming to Diö ishall. An occassion for our members to try out and order club apparel. TingHockey will be on spot from 4pm to 7pm in the away team locker room (A-team corridor behind the players booth). Please use the A-team entrance.

 

Welcome!

 

 

Teamshop link: Diö Hockey – Ting Hockey i Tingsryd är Sveriges ledande ishockeybutik & webshop med allt inom hockey.

Utprovning av kläder
2021-09-15 20:12

På tisdag den 21 september kommer Ting Hockey till ishallen och ger oss möjlighet att prova ut kläder för beställning. De är på plats mellan 16.00-18.00 i seniorernas omklädningsrum för bortalag (korridoren bakom spelarbåsen). 

 

Det går att beställa kläder på plats eller via Ting Hockeys hemsida.

 

Välkomna!

B
Tinghockey i Diö från kl 16 tisdag 21 september
2021-09-15 18:19, B
Kanske är det en keps du ska ha?

Tinghockey kommer till Diö för att du ska kunna prova ut kläder och se på deras sortiment. Du hittar exempel på grejerna redan nu i Diös Teamshop hos Ting:

 

https://www.tinghockey.com/produkt-kategori/team-shop/dio-hockey/

 

Tänk på att även sådan här utrustning kan säljas vidare då den är urvuxen.

Inför säsongen – styrelsen har ordet
2021-09-03 16:45
Övre raden fr. v: Johan, Linda, Pinge. Nedre raden fr. v: Andreas, Micael, Pontus

Välkomna till en ny säsong i Diö Hockey! 

 

Samtidigt som sensommarvärmen verkar göra återtåg är vi i Diö Hockey glada över att det äntligen börjar bli kallt i Diö ishall. Jajemen, nu spolas isen och vi ser med förväntan fram emot att uppleva våra killar och tjejer, från Tre Kronors Hockeyskola till senior A-lag, genomföra sina ispremiärer med start nästa vecka. 

 

Året som gick blev inte riktigt som någon av oss hade tänkt sig. Vi vill tacka er alla för er förståelse och för att ni bidrog till att vi trots allt kunde hålla igång under större delen av säsongen! Nu blickar vi framåt mot en säsong tillsammans som förhoppningsvis blir mer som normalt. 

 

Styrelsen säsongen 21/22 består av 6 ledamöter; 

Johan Ernebrand, Ordförande 

Pinge Ohlsson, Kassör 

Linda Quarfordt Thelin, Sekreterare 

Micael Back, Barn & Ungdomsansvarig (Sportansvarig) 

Pontus Johansson, Barn & Ungdomsansvarig (Föreningsutveckling) 

Andreas Axelsson, Ledamot 

 

Representationslaget 

När det gäller vårt representationslag, A-laget, så har de redan varit igång med försäsongsträningen sedan innan sommaren. Laget spelar denna säsong i Hockey Trean Södra E, och består just av 19 utespelare och 3 målvakter. Eventuellt kommer någon spelare till att ansluta till truppen. A-lagets ledarteam består av Tobias Johansson (huvudtränare), Arne Pettersson (ass. tränare), Micael Back (ass. tränare), Rickard Eldh (sportchef), Linda Quarfordt Thelin (lagledare), Andreas Axelsson (materialare) och Anders De Flon (media ansvarig). Redan den 11 september spelas första träningsmatchen hemma i Diö mot Black Wings HC. 

 

Rekreationslaget – Dominators 

Vi har också kollat läget med Dominators som hälsar att de nog ökat sin medelvikt med några kilon efter 1 års uppehåll pga pandemin, och är därför mer än taggade att gå på is i nästa vecka! Truppen är sig lik mot föregående år, vilket är fantastiskt roligt. 
Vi ser fram emot att uppleva Dominators spela serie och på nytt och göra publikfest i Diö dome! 

 

Barn- och ungdomsgruppen 

Vi är glada och stolta över att allt fler tjejer och killar blir medlemmar i Diö Hockey och delar vår glädje och passion för skridskoåkning och hockey. För att ge våra aktiva barn liksom duktiga ledare de bästa förutsättningar på vår resa framåt etablerar vi inför säsongen en grupp som sätter extra fokus på barn- och ungdomsverksamheten. 

 

Ambitionen med vår verksamhet är att skapa ett livslångt intresse för skridskoåkning och hockey där alla som vill får vara med. Att få fler killar och tjejer att spela ishockey där verksamheten bedrivs och organiseras efter barns behov, mognad och villkor. I vår förening anammar vi Hemmaplansmodellen, Svenska Ishockeyförbundets vägvisare för svensk barn- och ungdomshockey, som tillsammans med vår värdegrund utgör hörnpelarna i vår verksamhet.  

 

På barn- och ungdomssidan har vi för säsongen fem träningsgrupper från TKH till B och i pool- och seriespel har vi hela 7 lag anmälda. Uppstartsmöte med huvudansvariga ledare har genomfört och tillsammans med övriga ledare, spelare och föräldrar ser vi nu med spänning fram emot säsongsstarten som är redan nästa vecka. Vi önskar våra aktiva tjejer och killar, liksom våra engagerade och duktiga ledare en riktigt bra säsong! 

 

SportAdmin – nytt föreningsadministrationssystem 

Som du kunnat läsa i tidigare utskick implementerar vi ett nytt föreningssystem. Detta medför många förbättringar, men innebär givetvis viss förändring och anpassning för oss alla. I mångt och mycket påminner det om Svenskalag och vi hoppas och tror att alla våra användare snabbt och smidigt blir bekanta med SportAdmin. Har du inte redan laddat ner appen så gör det här. Mer om Medlemsappen hittar du här. 

 

Säsongskort 

Stilla din hockeyabstinens! Upplev A-lagets alla hemmamatcher live på plats i Diö ishall. Det vankas nämligen omkring ett 20-tal matcher på hemmaplan som du till ett förmånligt pris kan ta pulsen på denna säsong. Beställ ditt kort genom att mejla kansli@diohockey.se. Pris 750 kr. 

 

Nu kör vi så det ryker! 

 

Iskalla :) hälsningar 

 

Diö Hockey - styrelse 

Nyheter från våra lag
Tre Kronors Hockeyskola 2021/2022, 06/09 23:33 
Tre Kronors Hockeyskola 2021/2022, 28/08 12:31 
 
Våra Sponsorer