SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey

Bli medlem i Diö GOIF Hockeyklubb
BLI MEDLEM
Covidpass från 1 december
2021-11-30 20:17

Covidpass från 1 december

 

Från och med den 1 december är det krav på antingen vaccinationsbevis eller särskilda smittskyddsåtgärder vid idrottsarrangemang för fler än 100 deltagare (publik) inomhus. Ingen skillnad görs om det är sittande eller stående publik.

Det innebär att vi som arrangör måste se till att samtliga av våra besökare innehar ett godkänt vaccinationsbevis. Från och med 1 december finns det alltså ingen möjlighet att besöka en A-lags eller Dominators match utan att vara fullvaccinerad.

Funktionärer och utövare räknas inte in i begreppet deltagare.

 

För att besöka matchen krävs:

  • Covidbevis (inte testbevis eller tillfriskningsbevis)
  • Att man har tagit dos 2 av 2 (eller 1 av 1 om det Jansens vaccin)
  • Att 14 dagar har passerat från det att sista dosen tagits tills att arrangemanget besöks
  • Giltig ID-handling

 

Personer under 18 år är undantagna, likaså personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 (då ska man istället visa upp läkarintyg). Religiösa skäl räknas inte.

Är man under 18 år men i närheten av den åldern behöver man kunna visa upp id på att man är under 18 år (om man är tonåring).

Växjö Lakers SLS 4-5 januari 2022
2021-11-29 16:53

Hej! Växjö Lakers arrangerar med jämna mellanrum hockeyläger och smålagsspel (SLS) ofta i förbindelse med skollov eller andra helgdagar. Via bifogad länk kan du läsa mer om de kommande SLS-dagarna i början av januari, och där finns även länk till anmälan. Notera att priser och villkor sätts och administreras av Växjö Lakers. Men är du nyfiken på hur dessa dagar brukar se ut hör gärna av dig till oss i Barn- och ungdomsgruppen då vi medverkat vid tidigare SLS-dagar.

 

Hi! Växjö Lakers organise camps and SLS days at several occassions over the season, usually in connection with school breaks or other holidays. Via the attached link you can learn more about the upcoming SLS Days in the beginning of January. Please note that registration fees and conditions are set and administrated by Växjö Lakers. But if you are curious to know more about how these SLS days usually unfolds dont hesitate to reach out to us in the Barn- & ungdomsgruppen as weve been participating during previous SLS days.

 

Växjö Lakers SLS/Energikampen 4-5/1–2022 / Växjö Lakers HC - Svenskalag.se 

Skåp för medlemmar på gång
2021-11-09 17:35
hål i dörren är första steget till att få in nya vred

Nu närmar det sig med skåp för utlåning till friåkande medlemmar.

I helgen som var kunde Anders Persson fästa de nya skåpen i den norra väggen. Vi har varit tvugna att borra ur de gamla låsen för att komma in. Nu väntar vi på att få hem vred som ska gå att stänga och låsa med hänglås.

Troligtvis kommer varje skåpsdörr att behöva borras ytterligare för att få in de ny vreden då skåpen inte har haft standardmått. Det är svårt att veta när vi kommer ha skåpen tillgängliga. Håll ut ett tag till!

För de befintliga skåpen saknas det uppgifter om användare. Ni som meddelat redan behöver inte göra det igen. De skåp där användare ännu inte meddelat sig till Niklas Bergkvist kommer klippas upp.

 

B
Plötsligt en kväll i Diö!
2021-10-21 07:28, B
Milo jobbar för att komma förbi Tobias

Innan träningen frågade Tobias Almblad som är lagkapten i Diös A-lag om han fick vara med på träning med B. Klart han fick!

2021-10-17 15:51

Välkomna alla killar och tjejer födda 2013 till 2017 som vill testa på att spela hockey!
Vi vet att det finns massor av hockeysugna killar och tjejer som drömmer om att få spela hockey och uppleva kamratskapen och pulsen både på och utanför isen. Vi välkomnar alla till gemenskapen i Diö Hockey. Fokus ligger på att lära sig åka skridskor och därför börjar man på skridskoskolan för att sedan gå över till hockeyskolan när man som barn känner sig redo och vill ta nästa steg. Ta med skridskor, hjälm med galler, halsskydd och handskar. Vi har några uppsättningar låneutrustning samt skridskor och hjälmar om ni behöver låna.

 

Var?

Diö ishall, Isgatan 4, 343 71 Diö

När?

Lördagar 9:30-10:50 med start 11 september

Ålder:

Barn födda 2013-2017, men även äldre är välkomna

Anmälan:

Anmälan görs via www.trekronorshockeyskola.se

Kostnad:

Gratis prova-på. Kom och testa på helt kostnadsfritt ett par gånger om skridskoåkning och hockey är din grej. Vid säsongsregistrering utgår medlemsavgift 150kr + träningsavgift 400kr

 

Anmäl dig här

 

Vill du veta mer. Kontakta ansvarig ledare eller Barn- och ungdomsgruppen

Skåp för utrustning i ishallen
2021-09-29 12:34

Vi har fått nya skåp där Diö planerar att låna ut till spelare/medlemmar som ofta är i hallen utanför sin vanliga träningstid.

De nya skåpen är de röda som ni sett ståendes i hallen. Nedan ser ni vad som hittils är gjort och vad som återstår innan man kan börja flytta in även i de nya skåpen.

 

  • Det finns 18 st befintliga skåp och 28 st nya (de röda).
  • Inventering av vem som använder gamla skåpen pågår - meddela din lagledare om du har ett skåp. Även de som anser sig självklara att man haft skåp länge måste säga till så vi får en komplett lista. Lappar är uppsatt på de befintliga skåpen.
  • De nya skåpen är tyvärr låsta och nycklarna återfinns inte just nu. Låssmed kontaktad. Vi vill helst öppna utan hjälp av låssmed då det kan bli dyrt.
  • Skåpen ska stå längs norra väggen och Anders Persson monterar dem så fort de är öppnade. Brandskydd är godkänt.
  • Nya låsklinkor som ska passa för hänglås ska beställas. Utprovning pågår. Sven-Olf Örn letar klinkor.
  • Enkel instruktion om vilka regler som gäller har skrivits och godkänts av styrelse. Denna finns uppsatt vid södra entrén till ishallen.

 

Med lite tur är vi kanske igång med detta i början på oktober.

Frågor om skåp kan ni ta med Niklas Bergkvist (lagledare B).

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
B, 16/11 07:22 
D1/D2, 07/11 17:21 
D1/D2, 16/10 20:31 
D1/D2, 11/10 19:43 
 
Våra Sponsorer