SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey

Välkommen till vår nya hemsida
Covid 19: Nya direktiv från 1 juni
2021-06-04 07:23

Från och med 1 juni har vi fått nya direktiv från Älmhults komun gällande idrott och föreningsliv.

Folkhälsomyndigheten har uppdaterat de föreskrifter och allmänna råd som riktar sig till idrottsföreningar. De stärkta regionala restriktioner som gällt tas också bort från och med 1 juni, vilket innebär lättnader för idrotten och föreningsverksamheten.

 

Klicka här för fullständig information

 

 

Årsmöte Diö Hockey
2021-05-31 15:51

Härmed kallas alla medlemmar till Diö Hockeys årsmöte den 10 juni kl 18.00.

På grund av rådande omständigheter kommer det att vara ett virtuellt årsmöte.

 

Länk till årsmötet

 

Årsmöteshandlingar

 

Välkomna!

 

Hälsningar styrelsen

2021-05-21 15:38
Det är med glädje vi nu konstaterar att det från och med 1 juni är okej för barn och unga att delta på läger och i mindre cuper.
- Vi har väntat länge på detta besked och vi är väldigt glada att det kommer nu innan sommaren så att föreningarna nu har möjlighet att erbjuda spelare och ledare denna möjlighet. Vi vet hur viktiga sommarhockeyskolorna är för många föreningar ur flera perspektiv, säger Anders Wahlström Utvecklingschef på SIF.
När det gäller enstaka matcher och tävlingar så kommer dessa kunna genomföras för alla åldersgrupper från den 1 juni, men här väntar vi på ytterligare förtydliganden från FHM och RF.
Covid-19: Beslut Älmhults kommun sportlov & etc.
2021-03-08 17:32

Hej Diö Hockey,

 

Vi har idag mottagit ett beslut från Älmhults kommun som påverkar vår hockey verksamhet. Se nedan. Styrelsen har utöver de bestämmelserna som står nedan valt att vara hårdare än kommunen när det gäller punkt 1. Samtliga spelare/ledare (oavsett ålder) som varit på skidsemester eller liknande under sportlovet får inte delta i träning under vecka 9. 

Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Våra Sponsorer