SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey
B

Träningsgrupp B 2021/2022 U14

I träningsgrupp B har vi säsongen 2021/2022 ett lag som spelar i B1/U14 genom Smålands Ishockeyförbund.

Detta är samlingssidan för att komma åt information om våra träningar, matcher och andra aktiviteter.

 

För att komma i kontakt med laget tittar du under sidan kontakt

Nytt pass på fysen - styrka
2022-03-02 15:29
tillbaka till pass från fmtk träning

Vi har kört en lågintensiv enklare fys några veckor innan sportlovet. Nu går vi på lite mera styka och kör ett pass från FMTK.

För er i familjen som vill prova hemma kommer länken här: https://fmtk.forsvarsmakten.se/traning/avstamningen. Ett bra pass som täcker in axlar, armar, bål och ben.

Fys är en viktig del i träningen för att orka på match men även hålla sig skadefri.

Omstart med middag
2021-11-16 07:22
middag med laget en måndag kväll skapar samhörighet

På måndag kväll 15 november åt vi i B tillsammans i cafeterian. Spelarna hjälpte själva till att ställa i ordning med mat och dukning. Bra jobbat laget! Under middagen listade vi saker som varit bra sedan vi kom på is i höstas. Det blev många saker, där vi bla hade med nya tränare, målvaktstränare och materialare.

Efter middag hade vi en kortare samling där vi talade om 

  • Hemmaplansmodellen
  • Spelare ska bli mer engagerade i träningar
  • Tema på träningar
  • Närkampsspel med nollvision och 60-40 regel
  • Hur vi möter varandra vid träning och match
  • Beröm och feedback till varandra efter match men ingen MVP

Då middagen tog tid så flyttar vi veckans fys till onsdagens träning.

B Målvaktsträning med C
2021-11-09 17:44
Balthazar övar målvakterna i B och C

På måndag 8 november lånade B ut vår duktiga målvaktstränare Balthazar till träning med C. Kelly och Emil var med och det blev totalt fyra målvakter som körde endast målisträning. Tre skyttar från B fick också vara med som support. Detta var mycket uppskattat av både tränare och spelare. Viktigt att vi i föreningen hjälps åt och supportar med det vi har och det vi kan.

Inget är bestämt ännu om det blir mera träningar ihop. Balthazar utvärderar och ser om det ska göras om likadant eller om vi ska ändra på något sätt.

Det är sååå himla bra att vi har support med målvakter och man kan se hur de verkligen lyssnar och lär. Tack Balthazar för det arbete du lägger ner! Keep on the good work!

Plötsligt en kväll i Diö!
2021-10-21 07:28
Milo jobbar för att komma förbi Tobias

Innan träningen frågade Tobias Almblad som är lagkapten i Diös A-lag om han fick vara med på träning med B. Klart han fick!

Kvittningar och först ut och först in på båsutbildningen
2021-10-07 13:13
Det finns många domartecken - vilka kan du?

Träningsnärvaro

Först ett hurra för träningsnärvaro! På 15 träningar sedan 1 september har gruppen ihop 84% närvaro! Vi ledare tycker detta är super och hoppas ni kan fortsätta stötta spelare med skola, mat och vila. Bra gjort spelare och föräldrar!

Båsutbildning

Igår onsdag 6 oktober var det båsutbildning. B var bra representerat. Christian Nektman guidade oss genom matchfunktionärernas underbara värld. Ett bra tips är att de som är strafftidtagare (de som sköter utvisningarna) skriver nummer på spelare och tid ut och tid in på ett papper. Kan vara bra om det blir flera som ska sitta i båset.

Se till att hjälpa varandra bra i bås och cafeteria under match. Detta har ju funkat bra för oss under tidigare år så det är bara att jobba på.

När det gäller ansvar vid matcher räknar Niklas med att alla kan alla uppgifter och delar bara ut dessa till resp hemmamatch. Byt med varandra om ni inte har möjlighet. Bäst är om så många som möjligt lär sig så mycket som möjligt. Det blir också roligare att se matcher då.

Under vår hemsida hittar ni information från Christer igår. Perfekt att ta fram ett quiz på kvittningar på fredagskvällen!

Samåkning till bortamatcher

Bra om vi kan samåka till bortamatcherna. Då lär vi känna varandra ännu bättre + sparar bränsle + lägre utsläpp. Det går ju att åka med som förälder ändå om man vill se matchen! Lös detta mellan varandra. Kom ihåg att dela på bränslekostnad.

Förhandsrapportering i Sportadmin

Några av er har hittat till att förhandsrapportera om man inte är tillgänglig för en aktivitet, tex en match. Bra! Då kan vi sköta kallelser och vet tidigt hur många vi blir.

TSM-Linda

Linda sköter TSM för oss under denna säsong, boka tider för hemmamatch, registrera spelare mm. Tack för god support Linda! Linda var också en succesfactor i köket under träningslägret även om det missades att uppmärksammas. Tack även för det Linda!

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 11/05 08:41 
Hem, 06/05 16:49 
Hem, 23/04 20:18 
Hem, 05/04 13:21 
 
Våra Sponsorer