SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Diö Hockey
B

Träningsgrupp B 2021/2022 U14

I träningsgrupp B har vi säsongen 2021/2022 ett lag som spelar i B1/U14 genom Smålands Ishockeyförbund.

Detta är samlingssidan för att komma åt information om våra träningar, matcher och andra aktiviteter.

 

För att komma i kontakt med laget tittar du under sidan kontakt

Kvittningar och först ut och först in på båsutbildningen
2021-10-07 13:13
Det finns många domartecken - vilka kan du?

Träningsnärvaro

Först ett hurra för träningsnärvaro! På 15 träningar sedan 1 september har gruppen ihop 84% närvaro! Vi ledare tycker detta är super och hoppas ni kan fortsätta stötta spelare med skola, mat och vila. Bra gjort spelare och föräldrar!

Båsutbildning

Igår onsdag 6 oktober var det båsutbildning. B var bra representerat. Christian Nektman guidade oss genom matchfunktionärernas underbara värld. Ett bra tips är att de som är strafftidtagare (de som sköter utvisningarna) skriver nummer på spelare och tid ut och tid in på ett papper. Kan vara bra om det blir flera som ska sitta i båset.

Se till att hjälpa varandra bra i bås och cafeteria under match. Detta har ju funkat bra för oss under tidigare år så det är bara att jobba på.

När det gäller ansvar vid matcher räknar Niklas med att alla kan alla uppgifter och delar bara ut dessa till resp hemmamatch. Byt med varandra om ni inte har möjlighet. Bäst är om så många som möjligt lär sig så mycket som möjligt. Det blir också roligare att se matcher då.

Under vår hemsida hittar ni information från Christer igår. Perfekt att ta fram ett quiz på kvittningar på fredagskvällen!

Samåkning till bortamatcher

Bra om vi kan samåka till bortamatcherna. Då lär vi känna varandra ännu bättre + sparar bränsle + lägre utsläpp. Det går ju att åka med som förälder ändå om man vill se matchen! Lös detta mellan varandra. Kom ihåg att dela på bränslekostnad.

Förhandsrapportering i Sportadmin

Några av er har hittat till att förhandsrapportera om man inte är tillgänglig för en aktivitet, tex en match. Bra! Då kan vi sköta kallelser och vet tidigt hur många vi blir.

TSM-Linda

Linda sköter TSM för oss under denna säsong, boka tider för hemmamatch, registrera spelare mm. Tack för god support Linda! Linda var också en succesfactor i köket under träningslägret även om det missades att uppmärksammas. Tack även för det Linda!

 

Serie för B1 lottad och publicerad
2021-09-17 12:13
Från https://stats.swehockey.se

Serien som vår lag ska spela i har blivit lottad och klar. Den finns nu publicerad på Svenska Ishockeyförbundets resultatsida, ni hittar den via länk https://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/12794

 

Vår serie är sex lag och spelas som en enkelserie. Diö har två matcher hemma och tre borta. 1an och 2an i serien efter alla fem omgångar går till en slutspelsserie som täcker hela Småland. Övriga lag lottas i mera geografiskt placerade serier.

 

Vår serie är importerad till vår sida i Sportadmin och du hittar alla matcher under menyn Matcher

 

Tänk att det snart är matcher igen! Och med publik och Cafeteria - det ska bli kul att vi alla får se varandra på hockey igen!

Tinghockey i Diö från kl 16 tisdag 21 september
2021-09-15 18:19
Kanske är det en keps du ska ha?

Tinghockey kommer till Diö för att du ska kunna prova ut kläder och se på deras sortiment. Du hittar exempel på grejerna redan nu i Diös Teamshop hos Ting:

 

https://www.tinghockey.com/produkt-kategori/team-shop/dio-hockey/

 

Tänk på att även sådan här utrustning kan säljas vidare då den är urvuxen.

På is - full fart framåt
2021-09-10 08:39
Två mot två på halva bredden hela längden betyder hårt jobb hela tiden

Så är vi äntligen på is igen. Det känns sååååå bra!

Gänget har startat bra med full fart och fokus på övningar. Kan vi hålla i detta under säsongen så kommer vi ha roligt både på träningar och matcher.

 

Nästa måndag kör vi igång med fys innan isen. Detta gäller bara på måndagar. Vi kommer köra ett pass med fokus på puls, men som innehåller även allmänstyrka. Om vädret tillåter kör vi det ute. Ta med skor och överdragskläder som funkar att ha utomhus. Blir det för ruskigt ute är vi under tak i hallen. Vill ni i familjen prova passet så går det naturligtvis bra! https://fmtk.forsvarsmakten.se/traning/blixten

Osby IK bjuder in till camp
2021-08-23 13:58

Osby IK kör sin årliga startup camp kommande helg 28-29 aug. Det brukar vara 4-5 ispass och fys till ett vettigt pris. Om ni inte stått på skridskorna på ett tag är detta ett bra tillfälle.

http://www.osbyik.com/start/?ID=296320

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 17/10 15:51 
Hem, 16/09 21:58 
Hem, 15/09 20:12 
 
Våra Sponsorer